‘U potrazi za lokalnom istorijom’

Ponosno predstavljamo novi dodatni nastavni materijal ‘U potrazi na lokalnom istorijom’. To je zbirka radionica koja obrađuje 5 tema iz lokalne prošlosti gradova Tešanj, Teslić, Modriča, Gradačac, Doboj, Maglaj, Sanski Most, Prijedor, Novi Grad i Bosanska Krupa, metodički prilagođene za rad sa učenicima osnovnih škola. Radionice sadrže istorijske izvore, karte, fotografije i obiluju aktivnim metodama učenja, čijom primjenom u nastavi učenici postaju aktivni učesnici procesa učenja i razvijaju vještine kritičkog razmišljanja.
EUROCLIO HIP BiH se zahvaljuje autorskom i koautorskom timu na predanom radu. Tatjana Jurić, Senada Jusić, Mirjana Trbojević, Biljana Tambić, Mirsada Šrndić, Olivera Nedić, Hidajet Hadžić, Milena
Ilišković – Savić, Aida Beširović, Željka Đukić, Tijana Jovanić – Stanojević, Slobodan Bjelajac, Zlatko Marić i Osman Kešetović – hvala vam svima. Urednice su Melisa Forić – Plasto i Bojana Dujković – Blagojević.
Ovaj, kao i svaki drugi nastavni materijali EUROCLIO HIP su slobodni za preuzimanje i nalaze se na sajtu, u meniju Materijali.
‘U potrazi na lokalnom istorijom’ je finalni rezultat projekta ‘Istorija za budućnost-faza II’ koji je podržan od strane USAID projekta PRO-Budućnost.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.